Muut

Siivouspäivä

Elokuva kertoo hotellisiivoojista ja samalla koko suomalaisesta työelämästä: Töitä on niin paljon, ettei niitä voi tehdä hyvin. Esimies on vihollinen joka kilpuuttaa työntekijöitä keskenään. Luottamusmies on voimaton kun työnantaja sanelee tahdin.

Erakkorapu

Ihmisen mittainen tarina epämodernista miehestä, Askosta, joka uskoo että elämän kulku on periaatteeltaan hyvänlaatuista. Hän menettää tarinan kuluessa kolmivuorotyönsä ja salaisen rakkautensa, mutta ei luonnonläheistä elämänuskoaan.

501

Vuonna 1995 valmistunut lyhyt fiktioelokuva.

Solar

Nuoret lapset sodan jaloissa. Lyhyt fiktio.

12 Näkökulmaa

Dokumenttiohjelma kaaoksesta, jonka Jumalan teatterin radikaali esiintyminen Pohjoisilla teatteripäivillä Oulussa 1987 aiheutti.

Numero – elämää asteikolla 0-10

Mietteitä ja tunteita elämän käännekohdissa ja arjessa.

Puutarhurit – kansalaispuheenvuoro

Kesäinen kertomus äidistä ja 3-vuotiaasta tyttärestä perheen hajoamisen jälkeen. Surun keskellä he löytävät voimaa ja lohtua kaupungin kukkapuutarhasta. Puheenvuoro kauneuden välttämättömyydestä.

Sub-Urban Tribe: First Spring Day

Musiikkivideo. Sisältää kuvamateriaalia elokuvasta Sairaan kaunis maailma (1997).

Keinu kanssain

15-vuotias Niko aikoo väärentää äitinsä nimikirjoituksen TET-kaavakkeeseen ja viettää työelämääntutustumisviikon kotonaan mopokorttikokeeseen harjoitellen. Käry käy, suunnitelmiin tulee muutos ja Niko joutuu lähtemään oikeisiin töihin.

Järvi

Kesäyön sydänhetkenä sisarukset Henna ja Mailis soutelevat järvellä. Henna on hukannut järveen jotain, mikä pitäisi saada takaisin.

Arvon Veli

Arvo Tuominen, helsinkiläinen linja-autonkuljettaja, on jäämässä kesälomalle. Hän suunnittelee kuten aina ennenkin viettävänsä lomansa kotilallaan auttaen veljeään ja hänen vaimoaan maatöissä. Maatyöt odottavat, kuten myös Velin ja Marjan yllättävä pyyntö.

Have a nice weekend

Lyhyt fiktio.

Otatieto Oy:n esittelyvideo

Lyhyt dokumentti.